Üniversite İş Dünyası Buluşmaları Başladı

İş dünyasını yakından ilgilendiren konularda Üniversitede yürütülen araştırmaların paylaşılarak her iki tarafın da önemli kazanımlar elde edeceği bir etkinlik olması hedefiyle “Üniversite-İş Dünyası Buluşmaları” serisinin ilki 7 Aralık’ta “Girişimcilik Ekosistemi ve Teknopark” sunumu ile başladı.

Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliğinde düzenlenen organizasyon Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, akademisyenler, sektör temsilcileri ve öğrencilerin katılımıyla Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşti.