SSCI Dergilerde Nasıl Yayın Yapılır Semineri Düzenlendi

Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün “Akademik Gelişim Seminerleri” serisinin ilk etkinliği olan, “SSCI (Social Sciences Citation Index) Dergilerde Nasıl Yayın Yapılır?” konulu seminer, Enstitü müdürümüz Prof. Dr. Senay Yürür'ün moderatörlüğünde, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Koç tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Farklı üniversitelerden akademisyen ve öğrencilerin de ilgi gösterdiği seminerde, soru-cevap bölümü ile interaktif bir ortam oluşturuldu ve katılımcılar merak ettiği sorulara yanıt buldu.

Zoom programındaki sayı sınırından kaynaklanan nedenle bazı akademisyen ve öğrencilerimizin katılamamış olması nedeniyle etkinliğin tekrarlanması planlanmaktadır. Mayıs ayı içinde olacak etkinliğimizin duyurusunu Web sayfamızdan takip edebilirsiniz.