Polimer Malzeme Mühendisliği Ana Bilim Dalı Programı Öğrencimize TÜBİTAK Desteği

Enstitümüz Polimer Malzeme Mühendisliği Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans öğrencisi olan Mukaddes Şevval Çetin’in, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Aylin Karahan Toprakçı danışmanlığında devam etmekte olan Fonksiyonel Polimer Kompozitlerden Üretilen Esnek Elektroniklerin Elektromekanik Algılama Özellikleri’nin incelendiği yüksek lisans tez çalışması TÜBİTAK 2211 Yurt İçi Lisansüstü Burs Programı kapsamında yürütülmekte olan 2210/C Yurt İçi Öncelikli Alanlar Yüksek Lisans Burs Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Tez kapsamında gerçekleştirilen "Flexible electronics from hybrid nanocomposites and their application as piezoresistive strain sensorsadlı makale, “Composites Part B Engineering" (IF:9) dergisinde yayınlanmıştır. Öğrencimizi ve Sensör ve Enerji Malzemeleri Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Laboratuvarı sorumlularından Dr. Öğr. Üyesi Hatice Aylin Karahan Toprakçı’yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.