Yalova Üniversitesi    lee@yalova.edu.tr 0 (226) 815 50 00

Sefine Tersanesi Mezuniyet Töreni

Enstitümüzün, Sefine Tersanesi ile gerçekleştirdiği iş birliği protokolü çerçevesinde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Sefine Tersanesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu anlamlı etkinlikte, öğrenciler mezuniyet belgelerini aldılar.

Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU, Enstitü Müdürümüz Doç. Dr. Adem TUNCER, Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Cem GÜRLER, Sefine Tersanesi yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU “Bu iş birliği, öğrencilerimize sektörle iç içe bir eğitim olanağı sunarken, aynı zamanda denizcilik sektörüne güçlü bir katkı sağlıyor. Mezunlarımızın burada kazandıkları deneyimlerle başarılı kariyerler inşa edeceklerine inanıyoruz” dedi.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin belgelerini almalarının ardından yapılan geleneksel kep atma seremonisiyle sona erdi.