Yalova Üniversitesi    lee@yalova.edu.tr 0 (226) 815 50 00

Enstitü Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Enstitü Danışma Kurulumuz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi toplantısını 28.06.2024 tarihinde online olarak gerçekleştirmiştir. Toplantıda; Enstitümüz bünyesinde gerçekleştirilen seminerler ve etkinlikler hakkında bilgilendirme yapıldı ve daha farklı etkinlikler için görüş öneriler alındı, mezuniyet töreni değerlendirildi.

Enstitümüzün eğitim-öğretim kalitesinin geliştirmesine yönelik iç ve dış paydaş üyeleri ile görüş alışverişi yapıldı.

Lisansüstü tez konularının belirlenmesinde sanayi ile iş birliği yapılabileceği değerlendirildi. Lisansüstü eğitimin tanıtılmasına yönelik olarak güz dönemi başında lisans öğrencilerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı yapılacabileceği konuşuldu.

Bu süreçte katkı veren tüm danışma kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz.