Sevgili Öğrencilerimiz,

Her dönem gerçekleştirdiğimiz Akademik Gelişim Seminerlerine ek olarak bu dönemden itibaren ismini "Biz Bize" olarak belirlediğimiz, sadece kendi öğrencilerimizin konuşmacı olacağı ve karşılıklı sohbet havasında geçmesini istediğimiz yeni bir seminer serisi daha başlatıyoruz. Alanında uzman olan öğrencilerimizin uzmanlık alanları ile ilgili sizlerin de fikir edinebilmesi, akademik ve kişisel gelişiminize katkı sağlaması amacıyla başlattığımız bu seminer serisi ile sizleri daha yakından tanımak, bilgi birikimlerinizden faydalanmak istiyoruz.

"Biz Bize" seminerleri, öğrencilerimizin birbirleriyle etkileşim kurarak deneyimlerini paylaştığı, sorular sorabildiği ve birlikte öğrenme ortamı oluşturdukları bir seri olarak planlanmıştır.

Katılımınızı bekliyor ve bu değerli etkinliğin bir parçası olmanızı diliyoruz.

Etkinlik Başlığı: Bilgi Teknolojileri Dünyası ve Bilginin Geleceği

Etkinlik Tarihi: 18 Nisan 2024, Perşembe