Akademik Gelişim Semineri: "İyi Yayınların Beş Temel Taşı"

Enstitümüz Akademik Gelişim Seminerleri kapsamında, 7 Mayıs 2024 tarihinde Sabancı Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. S. Arzu WASTI öncelikle “İyi Yayınların Beş Temel Taşı” başlığında bir sunum gerçekleştirecektir. Tüm ilgilenen öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin katılımından memnuniyet duyarız.

S. Arzu WASTI Lisans ve MBA eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde tamamlamasının ardından İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yüksek lisansını Purdue University’de (ABD), doktorasını ise University of Illinois Urbana-Champaign’de (ABD) tamamlamıştır. Araştırma alanları örgütsel davranış ve kültürel psikolojidir. Prof. Dr. Arzu WASTI’nin alanın önde gelen dergilerinde ve saygın yayınevlerinden basılan el kitaplarında kültürün çalışma hayatına etkisi üzerine yayınları bulunmaktadır. S. Arzu WASTI “Örgütsel davranış/psikoloji alanında bağlılık, güven ve iş yeri şiddeti konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle 2019 yılında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından her yıl verilen Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri kapsamında Bilim Ödülü’ne layık görülmüştür.

Seminer Tarihi: 7 Mayıs Salı, 14:00
Seminer Yeri: Rektörlük Konferans Salonu