Yeni Öğrencilerimiz ile Oryantasyon ve Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Enstitümüz Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıtlı öğrencilerimize yönelik 05 Ekim 2022 tarihinde çevrimiçi tanışma ve oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda yeni kayıtlı öğrencilerimize enstitünün genel işleyişi, akademik ve idari kadrosu, ilk kayıt aşamasından mezuniyete kadar olan süreçlerde sorumlulukları ve yapılması gereken işlemler, vb. konularda detaylı bilgiler verildi. Öğrencilerimizden gelen sorular ve sorunlar ele alındı. Enstitü müdür yardımcılarımız Doç. Dr. Adem Tuncer ve Dr. Öğr. Üyesi Onur Ünlü ile Enstitü sekreterimiz Burçin Yavuz da toplantılara katılmış ve öğrencilerimizin sorularına yanıt vermişlerdir. Toplantıya katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.