Yalova Temalı Tezlere Maddi Destek

Yalova İl Özel İdaresi tarafından Yalova temalı tez çalışmalarına maddi destek verilecektir.

• ​​Yerel yönetim ve şehircilik alanlarında, hizmetlerin iyileştirilmesi ve karşılaşılan problemlerin çözülmesine yardımcı olmak üzere, saha araştırması Yalova’da yapılacak olan ve Yalova’yı ekonomik, sosyal, kültürel, sanayi, ticaret, tarım, turizm, eğitim, sağlık vb. alanlarda konu alan yüksek lisans ve doktora tez çalışmalarına maddi destek verilecektir.

• Başvurular, 18 Kasım 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar, Yalova İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün, Adnan Menderes Mahallesi Şehit Ömer Faydalı Caddesi No.201 Merkez/YALOVA adresine yapılacaktır.

• Başvuru sonuçları 16 Aralık 2022 tarihinde Yalova İl Özel idaresi ve Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü internet sayfalarında ilan edilecektir.

• Doktora tezleri için 10.000 TL, yüksek lisans tezleri için 5.000 TL maddi destek sağlanacaktır.

Başvuru ve Detaylar için Yalova İl Özel İdaresi İnternet sitesini ziyaret edebilirsiniz: